Kvällsmys

Ikväll kom min pappa, Carita och min farmor upp på besök. Min pappa är uppe och jobbar här i några dagar så det var roligt att träffa dom. Jag och G smet iväg på en lägenhetsvisning på en lägenhet som vi definitivt skulle vilja ha men vi anar att priset kommer att stiga på tok för mycket för vår ekonomi. Surt, nu skulle jag vilja vara en bortskämd snorunge med en massa miljoner på sparkontot men samtidigt är jag rätt nöjd med att alltid ha fått lära mig pengars värde och uppskatta det lilla. I princip allt vi äger och har här hemma har vi själva tjänat ihop och sparat till.
När vi kom tillbaka så fikade vi på mina goda men fula kakor och Gs supergoda drömrulle. Isabella verkar väldigt nöjd och glad med att fått leka med sin morfar, gammelfarmor och Carita och hon hade inte blivit ledsen när vi var borta. Det trodde vi heller inte men det är alltid skönt att få bekräftat att det går bra.
Just nu sover Isabella efter en lite senare nattning. 
Hoppas ni oxå har haft en bra torsdag!
Imorgon är det äntligen fredag och helg och vi ska ev äta fredagsmiddag på Wong Kee med Sofi, Stefan och Elis, det ska bli mysigt.


Snart kommer morfar…

Det är roligt när man får skjuts i vagnen av morfar

Kram å Hej
 

              
  

Leave a comment

Your email address will not be published.