Måndagens kvällsnöje & längtan till fettisdagen….

Jag passade på att frosta av frysen nu när det är minusgrader ute. Kanske inte världens roligaste nöje men ett måste i mellanåt! Det gick ganska fort eftersom det inte hade hunnit bli överdrivet med is som jag ibland har lyckats med!! Dessutom skötte det där sig ju lite av sig själv och jag kunde titta på Design: Simon & Tomas och läsa lite bloggar samtidigt 🙂
Gissa om jag längtar tills imorgon då det är fettisdagen och vi ska äta semlor!!! Jag ska ju faktiskt träna imorgon så jag kan äta med ganska gott samvete 🙂 Vi ska inte vara duktiga och baka egna utan imorgon vill jag njuta av riktigt goda, proffisgt bakade semlor. Ska ni baka egna semlor? Har ni något tips på konditorier som säljer dom godaste semlorna?

Kram å Hej

             

Leave a comment

Your email address will not be published.