Snöig måndag

                                                Såhär såg det ut utanför vårt fönster igår kväll

Idag tog det lite längre tid att ta sig till jobbet för man fick pulsa fram i en massa snö. Härligt och mysigt om ni frågar mig men jag förstår att många som tex åker komunalt till jobbet har svurit över försenade och inställda tåg. Vi har verkligen fått massor av snö och jag älskar det. Kanske borde jag bo i Norrland under vintern…. Nu hoppas jag att denna snö får ligga kvar ett tag så man kan hinna njuta av den. Det är ju kanon för alla barn som har sportlov denna vecka.
Imorse visade vågen +1kg så nu är jag taggad att ta nya tag denna vecka!!! Totalt kakförbud för mig ha ha!!
I eftermiddag ska jag och mina kollegor vaccinera oss mot hepatit b, usch jag hatar sprutor och sjukhus så håll tummarna snälla ni!
Hoppas ni får en bra måndag!

Leave a comment

Your email address will not be published.