Söndag

Idag har vi varit och STORhandlat kan man lugnt säga så nu är kyl, frys och skåp fyllda igen 🙂 Fast det är konstigt för man brukar ändå alltid sakna något sen iallafall! Isabella satt fint i kundvagnen nästan hela turen på Maxi, helst hade hon väl velat springa runt själv. Hennes favorit är när vi kommer fram till frukt och grönsakerna för då får hon en banan och det må ni tro vet hon minnsann om! När vi kom hem hjälpte hon som vanligt till att plocka ur kassarna och nu börjar hon få lite kläm på vad som ska vara var som tex schampoflaskor och tanborstar ska till badrummet och korven ska i kylen…duktig tjej!!
Imorgon börjar jag att jobba heltid, G ska vara pappaledig och imorgon börjar oxå min jakt på dom onödiga kilona som jag bär omkring på. Nej det är inget nyårslöfte, detta mål hade jag från början till 1:a maj förra året sedan sköt jag på det till Isabella 1 årsdag i slutet av oktober och sedan vidare till semestern förra veckan….Men nu rackarns ska jag hålla mitt löfte men mitt nya måldatum vågar jag inte säga… 🙂
Ikväll blir det lugnt här hemma eller ja Isabella far ju som vanligt omkring i 180 men G är sjuk så han slappar i soffan. Vi ska nog se en film eller så när vilddjuret har fått medicin och gått och lagt sig.
Hoppas ni haft en bra helg!


Banan någon?

Det finns mycket att tittat på…

…och klämma på!
(Sorry för dåliga bilder, hade bara mobilen med mig)


Kram å Hej

                   

Leave a comment

Your email address will not be published.