Godmorgon fredag!

God morgon fredag! Imorse började Isabella morgonen med att hon absolut skulle duscha med mig. Hon började själv ta av sig pyjamasen så att jag skulle förstå att hon skulle vara med i duschen 🙂 Det är ju bara mysigt men man har ju ett ganska tajt tidsschema på morgonen, eller iallafall jag som är så fruktansvärt morgontrött. Isabella fortsatte sedan med ett bad medans jag borstade tänderna och sminkade mig. När jag sedan började fråga henne om hon inte var hungrig i magen och om hon inte skulle se på "Postis Per" då ville hon ju självklart komma upp ur badet. Sötnosen!
I dag är det äntligen fredag och helg och mina älsklingar kommer och hämtar mig efter jobbet för vi ska titta på en lägenhet inför ett ev byte. Det är väl inget byte vi hoppas jätte mycket på för hyran tycker vi är för hög och ligger lite i fel område men vi måste ha en större lägenhet så titta måste vi!
Helgens planer är att ha en visning på vår lägenhet på lördag och sedan ska lille Casper döpas på söndag. Har ni några planer för helgen?
Hoppas ni får en bra fredag och helg allesammans!

Kram å Hej

             

Leave a comment

Your email address will not be published.