Sång & ramsor

Varje tisdag går Isabella med sin pappa på "Vi sjunger och ramsar" på Årsta Bibliotek. Dom sjunger, dansar och barnen får välja ett instrument att spela på och Isabella väljer alltid att spela på en gurka. Undrar om det finns en framtid för att spela gurka ha ha!! Varje gång får dom hitta en skatt som brukar vara en "tatuering" (stämpel) och Isabella ville stolt visa upp den när jag kom hem. Isabella tycker att det är roligt fast idag hade hon blivit lite ledsen och ville ha nappen.
Hoppas ni haft en bra tisdag!


Isabella väntar på sin lunch på caféet

Det är smaskens med gurka

Isabella valde att spela gurka som vanligt

Spela, spela, spela

Isabella håller hårt i sitt instrument

Isabella studerar sin "tatuering"

Isabella visar stolt upp sin fina "tatuering"

Kram å Hej

            

Leave a comment

Your email address will not be published.