Sköna söndag

Idag har vi en skön söndag här i familjen AnderssonLindstrom. På förmiddagen släppte G av mig, Isabella och Tjorven vid parken i Aspudden innan han var snäll och åkte och veckohandlade mat inför den nya veckan som börjar imorgon. Skönt att ha det gjort! Vi andra tre hade det mysigt i parken och tittade på djuren och lekte sedan i lekparkerna som ligger runt om tills vi blev upphämtade igen. Det var väldigt lerigt i parken så Tjorven åkte på ett bad när vi kom hem. Nu går hon runt här hemma och doftar persika 🙂 Efter lunchen smet jag iväg på ett spinningpass och nu ska G iväg och köra lite styrketräning. Jag och Isabella ska dammsuga och dansa lite. Ikväll blir det slapp i soffan som gäller 🙂 Det är så skönt att bara vara ibland och ta dagen som den kommer och inte ha en massa planerat hela tiden!
Hoppas ni haft en bra helg!


Isabella tittar på hästarna


Isabela tittar på kaninerna

Isabella är jätte duktig på att åka rutschkana alldeles själv

Det är härligt att gunga i vårsolen

Tjorven tyckte oxå att det var mysigt i parken även fast hon på vissa
ställen var tvungen att stanna på andra sida staketet

Kram å Hej

              

Leave a comment

Your email address will not be published.