Söndag

Idag har jag varit i Mariefred på lille Caspers dop. Casper har fått vattkoppor av sin storebror som hade det förrförra veckan så Isabella och G som inte har haft det fick stanna hemma. Om vi inte hade haft biljetterna bokade ner till Skåne i påsk hade vi åkt alla tre för någongång ska hon ju få det och det är ju bättre om hon är liten när hon får det. Ja ja det var faktiskt ganska skönt att åka själv, slippa tänka på mattider, sovtider, få äta och fika i lugn och ro och dessutom få lyssna på radion i bilen 🙂 Med mig hem hade jag en presentpåse fylld med saker till Isabella som hon fick av Michaela med familj. I påsen fanns bland annat små, små taveldukar som Isabella ska få måla på och som man sedan kan hänga på väggen. Det ska vi pyssla med när jag snart är mammaledig igen. I påsen fanns oxå en fin sommarklänning som Isabella direkt skulle ha på sig 🙂 Det blev en mysig dag fast jag hade ju hellre velat ha min lilla familj med på dopet förstås.
Nu ikväll har jag fått en så fruktansvärd huvudvärk så jag ska snart gå och lägga mig.
Hoppas ni har haft en bra helg!


Isabella tittar på sin nya klänning

Den ska hon ha på sig på direkten 🙂

Lite stor men hon hinner ju växa lite till innan sommaren 🙂

Kram å Hej

              

Leave a comment

Your email address will not be published.