Tisdag med mys istället för Ikea

Det blev inget besök på Ikea ikväll som vi planerat. Jag kände mig så trött efter jobbet så jag längtade bara hem och få ta det lite lugnt och få mysa med mina älsklingar istället. Vi hade tänkt att gå ut och åka pulka en sista gång men snön hade redan smällt bort för mycket under dagen. Vi har lekt, busat och myst hela kvällen lång istället så jag är nu nöjd och glad 🙂
Just nu håller G på att natta Isabella och jag ska ta en promenad bort och hyra en film. Det är bra för då får jag ju en promenad ikväll oxå.
Här är lite bilder från våran kväll, hoppas ni haft en bra tisdag!


Isabella leker med sitt dockhus

Kaninen får sitta i gungstolen

Mys i pappas knä med kaninen och katten

Tittut bakom fåtöljen

Kram å Hej

             

Update: Insåg att Desperate Housewives går ikväll så filmen och promenaden får tas någon annan dag!

Leave a comment

Your email address will not be published.