Vad hände???

                                                                      Cykeln var åter igen insnöad

Ja vad hände igentligen? När man slår upp dom blå är det så mycket snö utanför att man tror att man är nere i alperna!! Jag som hade tänkt att cykla till träningen imorse och låg därför kvar lite längre i sängen. Det blev lite stressigt när jag insåg att cykla var det inte tal om utan jag fick ta bilen dit istället. Fast jag vet inte om det igentligen gick fortare eftersom det tog mig minst en kvart att borsta bort all snö!! När jag sedan kom ut från 1 timmes träning syndes det inte ens att jag redan en gång hade borstat av bilen, snön bara vräcker ner!! Isabella blir iallafall glad för nu kan hon åka pulka igen 🙂 Fast idag ska hon till öppna förskolan med sin kompis Elis, ja pappa G och pappa Stefan ska ju förstås oxå dit!! Det blir nog en tur med pulkan ikväll kanske. Jag tycker ju oxå att det är kul med snö men nu var jag så inställd på att det inte skulle komma mer snö och att våren var på g.
I eftermiddag kommer Isabella och G och hämtar mig efter Isabellas vila och vi ska åka och storhandla på Maxi. Jag har för mycket timmar på min flex som jag måste ta ut så det passade bra att gå lite tidigare idag och få storhandlingen gjord och få en kväll tillsammans!
Hoppas ni får en bra tisdag!

Leave a comment

Your email address will not be published.