Veckans blomma

Idag är det torsdag och snart helg igen 🙂 Ikväll blir det städning och fix som gäller och lite pulkaåkning oxå förstås eftersom vi fortfarande har en massa snö!! Veckans blommor är inhandlade och det fick bli fina påskliljor. Dom står sig kanske inte lika länge som tulpaner men jag måste ju variera mig lite.
Igår kväll njöt jag av en 90 minuter lång och skön ansiktsbehandling och idag känns det som jatt ag är en helt ny människa ha ha!! Så härligt och skönt, jag kan verkligen rekomendera er att gå dit. Susanne som har Homespa & friskvård och som utför behandlingarna är jätte gullig och trevlig. Hon har ett fint behandlingsrum i sin källare och hon använder bara bra ekologiska produkter . Jag köpte lite nya produkter från Dermanord, ska bli kul att testa något annat nu för jag har haft Weledas prudukter ganska länge.
Hoppas ni får en bra torsdag!

Kram å Hej

               

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *