Blandade känslor…

Det är med mycket blandade känslor som jag idag arbetar min sista dag på ett tag. Nu ska jag vara mammaledig till sista augusti och det ska bli så roligt och härligt att få spendera en massa tid med min underbara dotter. Vi ska hitta på en massa skojiga saker tillsammans. Men samtidigt så känns det lite konsigt att vara borta från jobbet igen eftersom jag under mammaledigheten bytte arbetsplats och har nu precis kommit in i jobbet. Jag har börjat att bli ett ansikte i huset och jag har börjat att få ansikten på andra i huset och nu ska jag vara borta i 4½ månad. Men det allra värsta av allt är att G ska börja på sitt jobb igen vilket innebär att han blir borta jätte mycket igen och man kan inte planera, nä usch å fy! Det har varit skönt att ha haft en hemmaman! Hoppas, hoppas att han får det jobbet som han skickade in en ansökan till i måndags!!! Håll tummar och tår för det är ett dagtidsjobb, mån-fre! 🙂
I eftermiddag ska jag plocka i ordning här på mitt skrivbord och sedan tar jag mitt pick och pack och går hem. Tjoho nu blir jag hemmafru igen!! 🙂 Underbart nu när våren och sommaren är på väg!

Kram å Hej

             

Leave a comment

Your email address will not be published.