Ingen skitdag!

Idag är en sådan dag som igentligen är en riktig skitdag! Solen kan inte riktigt titta igenom molnen, jag har pms, boendefrågorna snurrar runt i huvudet vilket ger huvud- och magvärk. Idag börjar också G att jobba igen efter pappaledigheten och redan såhär första dagen har vi fått pussla och trixat för att vi båda behöver bilen!!! Suck! Men det blir ingen skitdag ändå för i eftermiddag ska jag, Isabella och Tjorven åka till min farmor och farfar dit även min pappa kommer och äter middag (han är uppe med jobbet) det ska bli mysigt att träffa dom. Sen i kväll kommer Anna från Göteborg med tåget och ska bo hos oss i tre dagar vilket ska bli superkul!! Dessutom förgyllde Isabella morgon med att pråmt vilja ha sin sockersöta klänning på sig så fort hon fick syn på den. Klänningen hade hon på sin namngivning förra våren och jag trodde den skulle vara på tok för liten men den passade någorlunda. Mamma och jag tittade på den igår och jag glömde hänga in den i garderoben igen. Jag tror absolut att det blir en kanondag idag med roliga besök, jag är mammaledig, solen kommer nog att vinna över molnen och jag ska köpa en trisslott och vinna en miljon eller två 🙂 Nu ska jag iväg på ett spinning- och corepass det får en också på bättre humör!!
Hoppas ni också får en kanondag!!


Isabella i sin söta klänning på morgonkvisten

Isabella på sin namngivning för ca 1 år sedan

Kram å Hej

           

Leave a comment

Your email address will not be published.