Mitt i veckan

Ja då var det redan onsdag igen, mitt i veckan! Idag är det en ganska lugn dag här hemma. Vi har tvättid och har bytit rent i sängarna och varit ute och lekt lite i lekparken. Det är tråkigt väder idag, grått och kyligt. Det blir nog lite dans till Mora Träsk i eftermiddag, om jag känner min dotter rätt så vill hon nog mer än gärna det. Hon har nämligen fått en ny Mora träsk-dvd som hon älskar, den när dom uppträder på Cirkus som vi blev tipsade av Kristin och Nova att köpa. Ikväll kommer Jennie och ska vara barnvakt en liten stund då jag ska åka med Tjorven till djursjukhuset igen. G jobbar ikväll och det skulle nog ha blivit svårt om jag ska försöka att hålla ordning både på en hund som inte vill bli undersökt och på en nyfiken liten Isabella alldeles själv. Tur att man kan få lite barnvaktshjälp ibland.
Hoppas ni får en bra onsdag!


Isabella & hennes (jul-) gris tittar på bla "Postis Per" på morgonen.
Det var tänkt att grisen bara skulle komma fram vid jularna men Isabella vill ha sin gris året runt.
Isabella kanske blir en liten "Lotta på Bråkmakargatan" som har sin gosegris "Bamsen"??

Kram å Hej

            

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *