Soligt Skåne

Tidigt i morse hoppade vi alla i familjen på tåget ner till Skåne. Resan gick väl sådär…Efter 30 minuter kräktes Isabella ner hela sig och mig! Efter ett klädbyte för oss båda så satt vi som på nålar dom resterande 3 timmarna av resan, vi var oroliga för att det skulle hända igen men tack och lov så var det lugnt. Vi och dom övriga resenärerna fick sniffa kräklukt hela resan med det bjöd vi på. Ja vad ska man göra? Man kan ju bara byta kläder och försöka tvätta rent i övrigt. Usch! Tjorven skötte sig iallafall exemplariskt hela resan, hade hon också knölat hade jag nog klivit av redan i Norrköping 🙂

Idag när vi kom fram så skulle vi vara påskkärringar och flyga till Blåkulla men Isabella vägrade. Hon nöjde sig med ditmålade fräknar sen fick det vara bra!

Här nere har vi haft en riktigt härlig dag med sol. Första barfotastegen i gräset är gjort för i år, skönt snart är sommaren här!!Vi har varit ute och njutit hela dagen.

Imorgon ska vi träffa Michaela med familj och åka till Busfabriken i Helsingborg, det ska bli superkul. Dom är också här i Skåne hos släkt och firar påsk så det gäller att passa på att ses eftersom dom annars bor i Danmark.

Hoppas ni har haft en bra skärtorsdag!

 


Isabella ville bara ha några fräknar

Tjorven ställde upp som påskkärring

1:a gången i år som jag kunde gå barfota i gräset, härligt!

 Kram å Hej

            

Leave a comment

Your email address will not be published.