Trevlig helg!

Gårdagskvällen blev lyckad, men en annan började ju som vanligt gäspa vid klockan halv elva 🙂 Men "roliga-Anna" vann över "tråkiga-Anna" så jag höll mig ute och när jag väl kom hem så var det inga problem med att somna kan jag tala om…Okej det var väldigt tyst men det var såååå skönt att lägga huvudet på den mjuka kudden! Klockan 8.20 vaknade jag av att det gjorde ont i låret, jag låg på en av Isbellas nappar! Jag blev överlycklig att jag fått sovmorgon (ja numera är ju 8.20 sovmorgon) men nästa gång jag tittade på klockan var den 10.20!!! När sov man till 10.20 senast??? Skönt! Nu känner jag mig utvilad och jag har ätit en god frukost/lunch i lugn och ro. Jag har 1000 saker som jag skulle vilja passa på att göra nu när jag är ensam men vet inte vad jag ska börja med. Dessutom är det så härligt och fint väder ute så man vill inte vara inne idag och jag saknar mina älsklingar så mycket så jag åker nog ner till mamsen på en gång! 
Hoppas ni får en härlig och bra lördag!


Isabella igår när mormor hämtade henne

Kram å Hej

             

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *