Fixa & dona…

Idag har vi fixat och donat här hemma. Det blev en tur till Ikea där vi inhandlade en bokhylla och ett skåp som ska bli ett klädskåp åt Isabella. Jag ville ha ett skåp från Mio men eftersom vi inte skiter pengar så fick det bli budget varianten. Efter dom obligatoriska köttbullarna åkte vi hem och monterade isär och ihop möbler! Isabella tyckte att det var jätte skojigt att mamma och pappa hade köpt en klätterställning(alltså bokhyllan) till vardagsrummet!! Busunge!Ommöbleringen blir nog bra tillslut ändå!
Ikväll var vi ute i parken en stund och Isabella skulle pråmpt ha med sig sin ena kanin. Hon var så söt när hon gungade och åkte rutschkana med sin kanin. Självklart så hade jag ju glömt både kameran och mobilen hemma så jag kunde ju inte föreviga detta!! Suck!
Jag har fortfarande inte fått någon ordning på TV:n så det blir inget tvtittande idag heller. Eller ja titta på dvd går ju som tur är tycker nog Isabella som mer än gärna tittar på Mora Träsk 🙂 Det blir att läsa bloggar, vika tvätt och ringa Anna nu ikväll.
Isabella var duktig och somnade i sin säng i sitt rum både på eftermiddagen och nu på kvällen. Duktig tjej! Tänk om hon kunde börja äta lite vettigare igen också..Ikväll la jag mig visserligen brevid henne i spjälsängen (vi har ju tagit bort ena spjälsidan och jag är ju inte så lång men rumpan putade utanför såklart 🙂 ) och jag råkade visst somna till lite själv också!
Hoppas ni haft en bra torsdag!

Våra inköp idag

Detta skåp med dörrar ska vi göra till Isabellas klädskåp genom att sätta en stång upptill för hennes klänningar. Två hyllplan blir kvar till att vika och lägga kläder på. I lådan kommer strumpor, strumpbyxor och pyjamasar att ligga.

  Bilder: Ikea.se

Denna bokhylla delar av vår sovhörna från vardagsrummet. Isabella tyckte att det var en perfekt klätterställning och att det var roligt att krypa i genom hålen. Nu står det böcker och annat tajfs i vägen 🙂


Kram å Hej

            

Leave a comment

Your email address will not be published.