Happy-Fredag

Idag hade jag ett glädjande besked när jag öppnade min mail, Tjorven har fått dagisplats till hösten på sitt dagis som hon gick på innan föräldraledigheten. Både hon och vi trivdes bra med det dagiset så jag blev så glad. Nu hoppas vi bara på att Isabella också får en dagisplats i närheten.
Idag är vi också glada för att det är sista fredagen tills i november med datumparkeringen utanför på gatan!! Efter idag är det fritt fram att parkera utan att behöva tänka på väldigt länge!
Idag åker jag, Isabella och Tjorven ner till mamsen och i morgon ska vi och gammelmormor åka på "Öknadagen". Det är ett naturbruksgymnasium utanför Nyköping som har en "familjedag" med olika aktiviter, uppvisningar, djur, växter och en liten marknad. Vi har sedan jag var liten åkt dit när vi kunnat men det har väl blivit lite sämre med åren tyvärr. Ska bli kul och se hur det är i år.
Hoppas ni får en trevlig helg!


Tjorven är en glad vovve som nog hoppas på att hennes
pojkvän Casper är kvar på dagiset när hon kommer i höst 🙂

Isabella vet vart hon ska sitta i bilen 🙂

Kram å Hej

           

Leave a comment

Your email address will not be published.