Har ni saknat oss?

Helgen har varenda liten sekund ägnats åt nära och kära vilket har varit kanon! Det är inte ofta som G är ledig 4 dagar i rad…Jag har så mycket olika projekt och tankar som snurrar runt i mitt huvud så jag nästan blir vimmelkantig och då var det skönt att ta en liten timeout! Men nu får man istället beta av en inkorg med 47 nya mail, 30 bloggar att läsa ikapp och ser att ingen undrat här på bloggen vart vi tagit vägen…. 🙁
I söndags fyllde vi år, jag blev 26 och med de ett år närmare 30, ett år närmare pensionen och ett år närmare döden! (har inte tänkt att dö förrän vid 90)
En liten uppdatering för er som ändå har saknat oss…..

Valborg: Firades hemma med god mat och mys. Vi provade ett nytt recept med lammfilé och björnbärssås, smaskens kan jag tala om! Vi hade även tvättstugan denna kväll, mindre kul men nödvändigt 🙂

1:a maj: G:s mamma och ena syster kom och åt lunch och fikade. På eftermiddagen/kvällen kom Sofi, Stefan och Elis över och vi grillade korv här på baksidan och fikade såklart! Elis och Isabella pussades och kramades massor och var så söta! Isabella drog upp kläningen och visade blöjan och började vicka på rumpan och Elis sprang efter med öppen mun och ville nog hångla upp henne ha ha!! Sötnosar!!

Lördag: Min mamma och min mormor kom upp och vi åt lunch och fikade tillsammans. Isabella och Tjorven åkte med mamma hem och sov över där. Jag och G startade kvällen med lite champagne och sedan åt vi grillade skaldjur på Andalucia i Vasastan. Desserten intog vi på Bauer och har ni vägarna förbi ska ni definitivt smaka deras creme brulée Werthers Original Mums! Vi fortsatte sedan vidare till en bar till och drack drinkar för att sedan innan tolv stupa hemma i sängen. Jag säger bara småbarnsföräldrar!!! 🙂

Söndag: Jag och G fick en skön sovmorgon och begav oss sedan till Skogshöjds spa och njöt i flera timmar! Jag fick en 50 min helkroppsmassage (hade dock glömt att jag är så fruktansvärt kittlig men det gick bra ändå 🙂 ha ha! ) och G fick njuta av sportkuren. Tack snälla vänner för presenten!! Efter spat åkte vi hem till mamma och åt en god födelsedagsmiddag och hämtade hem våra små älsklingar!!

Måndag: Mamma var ledig så vi tog en shoppingtur till Kungens kurva och gick på Ikea, Mio, Stalands möbler, Barnbutiken mfl.
Skulle ha bloggat på kvällen men när jag satte mig vid kvart i åtta vaknade Isabella och hade lite problem att somna om…dessutom pratade jag och Anna i telefonen mestadels av kvällen!

Tisdag/Idag: Jag vaknade idag med ett ryck då jag upptäckte att jag glömt att ställa klockan för tisdagsträningen!! Jag har varit mer eller mindre förbannad på mig själv hela dagen för att jag missade träningen!! Isabella och jag drog i väg till öppna förskolan och lekte lite på förmiddagen. G är ledig idag så han hämtade upp oss på vägen och vi åkte och gjorde lite ärenden. Ikväll kommer min pappa och min farmor upp och kvällsfikar. Det ska bli mysigt! Sedan har nog familjen Andersson/Lindström fikat klart på ett tag 🙂

Sådär en liten uppdatering från oss!
Hoppas ni haft en superhelg och superbra början på denna vecka!


Isabella visste vad hon vill ha från faten…

Isabella älskade verkligen browniesar! Mums!

Hur mycket brownies kan man hamstra i kinderna?

Kram å Hej

            

Leave a comment

Your email address will not be published.