Jag ska måla hela världen lilla mamma….

En av Isabellas favoritsysselsättningar just nu är att måla. När hon har målat klart kommer hon med pappret och visar  hur fin den blev och sedan visar hon även att jag ska lägga in teckningen i mappen där vi sparat hennes mästerverk! Sötnos!

Jag har också varit kreaktiv och målat idag. Jag fick äntligen arslet ur vagnen och målade mina bokstäver som ska stå på hyllan i köket. Dom blev jättefina och nu ska dom bara få torka och sedan ska dom få flytta upp på sin plats på hyllan! Äntligen!!
Jag har även börjat på ett av mina andra "små" projekt nämligen garderobsdörrarna i hallen…Ja vi får väl se om resultatet blir bra, just nu känns det lite osäkert…! Jag ska nog ta en tur bort till järnaffären i Midsommarkransen när Isabella sovit klart och inhandla lite andra målarredskap!
Kram å Hej

           

Leave a comment

Your email address will not be published.