Måndag…?

Idag har jag trott att det är fredag, om jag hade jobbat hade jag nog blivit väldigt besviken när jag upptäckte att det var måndag 🙂 Hela förra veckan var jag också helt dagvild. Jag kom iallafall i väg och tränade nere i Marievik idag men det var inte så roligt. Dels för att det mer kändes som ett nödvändigt ont eftersom kilona verkar öka mer än minska.. dessutom så har jag varit väldigt sällskapssjuk idag så det hade varit 100 gånger roligare om Sofi kunnat följa med. Men instruktören var bra så det blev ett plus och nu är det gjort! Isabella chockade G här hemma medans jag var på träningen genom att själv gå in och lägga sig i sin säng och sov middag. G stod och diskade och tyckte att det blev väldigt tyst och gick och tittade och då låg hon och sov i sin säng. Wow! säger jag 🙂 Sen fotsatte hon att chockera genom att dricka en vällingflaska när hon vaknade och detta har inte hänt på vääääldigt länge! Duktig tjej!
Eftermiddagen spenderade vi ute trots att det blåste lite kallt och det var mulet till och från. Jag tog en liten paus från allt fixande här hemma idag och det var lite skönt. Skulle fixa bilder till er men det går inge bra så håll ut ett tag till…
Nu ikväll är det dags för ett återbesök för Tjorven på djursjukhuset och självklart så körde det ihop sig lite med barnvakter men snälla Sofi, Stefan och Elis ställde upp med kort varsel, tack tack, tack snälla ni! Elis är ju alltid välkommen hem till oss!
G jobbar med en kändisfest ikväll så det blir nog sent, längtar såååå tills han hittar ett annat jobb. Men nu får vi se fram emot att han snart får ett lite bättre schema (enligt han själv iallafall..)
Isabella har trotsat som vanligt idag med att hon absolut skulle ha sina gummistövlar på sig även inomhus hela dagen och i lekparken skulle hon gunga på en vanlig gunga. Jag var ju livrädd att hon skulle ramla av men hon satt så fint och höll ett stadigt grepp i kedjorna och om jag höll i henne vrålade hon. Jag hoppar gärna över 3 årstrotsen som alla med äldre barn säger är värre. Detta är tydligen bara uppvärmningen ha ha!!
Hoppas er måndag och början på veckan varit kanon!


Tittut!

Åka rutschkana är kul!
Stora tjejen som vill/kan gunga på vanlig gunga…

Måste visa min fina present som jag fick av min moster igår. En high heel tårtspade!
Min moster är alltid så duktig på att hitta presenter som verkligen passar in på personen!

Kram å Hej

           

Leave a comment

Your email address will not be published.