En regnig onsdag med mys,skoj & morfarbesök

På förmiddagen kom Isabellas morfar förbi och åt lunch med oss. Det var mysigt tyckte både Isabella, jag och Tjorven! Isabella fick ett set med kastruller och köksredskap till sin spis och hon blev jätte glad och leker en massa med dom. Isabella somnade som en stock efter att morfar varit på besök. Självklart missade jag att fotografera Isabella med sin morfar. Minnet ni vet…suck!
G blev tvungen att jobba över ikväll så vi har fått varit själva nästan hela dagen tyvärr!
Det har regnat och varit tråkigt väder hela dagen idag men vi har haft skoj ändå.
Först morfarbesök och sedan har vi målat, tittat på film, busat, provat skor, lekt med dockorna, myst en massa, plaskat i vattenpölar….
Hoppas ni också har haft en bra och skojig onsdag!
Nu sover Isabella gott inne hos sig och jag har precis gräddat pannkakor till matsäcken imorgon. Imorgon ska vi nämligen träffa Michaela och barnen som är uppe från Danmark och hälsar på. Vi ska mötas halvvägs, dvs i Södertälje, och gå på Torekällberget med barnen. Det ska bli skoj men tyvärr ser vädret inte ut att bli sådär jätte bra imorgon men dom har haft fel förr…Dessutom finns det inga dåliga väder bara dåliga kläder 🙂 Vi måste ju passa på och ses när vi kan eftersom det inte bjuds på så många tillfällen när vi bor så långt i från varandra. Så hörni håll alla tummar och tår för att regnet håller sig borta imorgon!


Isabella tittar på film. Hon satt still i några minuter iallafall..

Isabella målar

Isabella letade fram ett par av mina skor från garderoben och tyckte att jag skulle ha dom på mig. Så fort jag tog av mig dom så kom hon och satte på dom igen, så hela eftermiddagen fick jag gå med dom inne! Tokfia!

Isabella ville prova sina nya skor

Och sedan provade hon även mammas skor 🙂

Isabella har varit på ett riktigt bushumör idag

Kram å Hej

          

Leave a comment

Your email address will not be published.