En skön torsdag

Idag har vi varit ute nästan hela dagen och njutit av det härliga vädret. Vi tog ut den lilla badbaljan på baksidan och precis när Isabella hoppade i så kom Elis och hans mamma cyklandes till oss. Barnen plaskade och busade och vi fikade på melonsallad. Deras besök slutade med att vi lagade middag ihop. Det blev en favorit nämligen pannkaka med keso och hemkokt hallonsås! Trevligt med sällskap och speciellt idag eftersom vi är själva hela dagen idag.
Jag var också förbi jobbet idag och lämnade in papper om att jag ska gå ner till 75% i arbetstid i höst. Så nu är bomben släppt och jag sa innan jag gick att nu har ni några veckor på er att vara irriterade så hoppas jag att kanske irritationen är över när jag kommer tillbaka… Usch antingen har man ont i magen för de ena eller det andra men så är det när man vill vara alla till lags…
Hoppas ni har haft en bra torsdag!

Isabella äter lunch och självklart så är gummistövlarna på… 🙂

Isabellas killkompis Elis kom förbi för att leka på eftermiddagen
En smarrig melonsallad passar perfekt varma sommardagar
Det blev bad på baksidan vilket var mycket uppskattat
Två små charmtroll som dansar

Kram å Hej

            

Leave a comment

Your email address will not be published.