En underbar midsommarhelg

Denna midsommarhelg har varit helt underbar och bara ängnats åt nära och kära…och åt en massa god mat! Det var väldigt länge sedan som vi ätit så mycket i så många dagar i streck! Hua denna vecka kommer ägnas åt att krympa tillbaka matsäcken till naturlig storlek och komma tillbaka i våra vanliga rutiner igen.
Anna och Alex kom upp i torsdags från Göteborg och på kvällen firade vi Jennie som fyllde 26.
På midsommarafton så åt vi vår picknick hemma innan vi åkte iväg på midsommarfirande och då kom regnet. Vi höll ut en skur under paraplyer och regnskydd men när andra skuren kom bara några minuter efter så gav vi upp och åkte hem. Anna hann iallafall köpa sig sin godisrem som hon önskat och vi hann prata med några kända ansikten innan så det var inte helt förstört. Men det är ju ingen midsommar utan lite regn eller hur? 🙂 Hemma igen fikade vi, såg en film och sedan medans grabbarna tittade på fotbollen så tog jag, Anna och Isabella en sväng upp i skogen och tittade på fåren.
Kvällen spenderade Isabella och Tjorven hos mormor och vi övriga grillade god mat i regnskurarna, snackade en massa och vi avslutade kvällen/natten med lite Monopol.
På midsommardagen samlades släkten och firade gammelmormor som fyller i veckan. Hon bjöd självklart på en massa god mat och fika. Efter besöket hos gammelmormor så plockade vi upp Anna och Alex och åkte hem till oss i stan. Vi åt tacos och ostbricka, drack gott och såg på film på kvällen. Mysigt att dom ville komma upp och umgås och sova över. Vi avslutade helgen med att vara vid havet och äta en ordentlig brunch innan vi lämnade av dom vid centralen för sin resa hem igen. Men snart kommer vi ner till dom och hälsar på i Göteborg!
Denna måndag njuter vi ute av det härliga väder som äntligen hittat tillbaka till oss! Underbart!


Isabella på upptäcksfärd på midsommarafton

Isabella & tant-Anna tittar på fåren i hagen

Isabella kollar in trädgården

Grabbarna höll sig inne vid fotbollen

Mamma & Isabella bus på midsommarafton

Mys på allas nivåer. Alex & Isabella tittar på film


Grillmästarna fixar parasoll över grillen då regnet kom igen. Regnbågen sken vackert när vi åt vår middag


Det blev monopol på midsommarkvällen


Isabella springer av sig hos gammelmormor mellan maten & fikat…varför gjorde inte jag detsamma? HaHa!

Anna & jag myser på lördagskvällen

En härlig söndag vid vattnet

Vi njöt i solen av en riktigt smaskig brunch i söndags innan våra kära vänner åkte hem till Göteborg igen.

Kram å Hej

              

Leave a comment

Your email address will not be published.