Godmorgon lördag!


Just nu hemma hos oss- Isabella bus springer runt i pyjamasen & provar alla sina olika par skor

I går var det full rulle hela dagen. Jag satt hela förmiddagen i frisörstolen och var hårmodell för Jennies slutprov på frisörutbildningen. Kul att man ka vara både till en hjälp och samtidigt få en gratis klippning! Isabella var hemma med sin ena faster som var barnvakt för första gången i sitt liv. Det hade gått kanonbra!
eftermiddagen spenderade jag och Isabella i Forum Nacka och shoppade loss lite och vi avslutade med lite matshopping. På kvällen lagade jag och Isabella en supergod middag och bjöd pappa G på när han kom hem från jobbet. sedan var det bus, dans och mys som gällde här hemma!
Idag tänkte vi ha gått på Trosa marknad men vädret ser inte ut att bli något vidare bra men vi åker nog ner till mamsen ändå för min syster med familj kommer dit lite senare idag.
Hoppas ni får en bralördag och helg!

Kram å Hej

           

Leave a comment

Your email address will not be published.