Läckerheter

I går förmiddag kom vi hem igen och då satte jag direkt igång med att koka en massa saft och sylt av jordgubbarna och raberberna som jag plockat under helgen. G var ledig och roade liten så jag kunde stå i köket vilket var skönt. Flädern frös jag in hos moster så jag kan göra flädersaft nästa vecka. Man kan ju liksom inte hinna med allt 🙂 Jag avslutade eftermiddagen med att baka en smarrig paj och efter att vi ätit middag åkte vi över till Sofi, Stefan och Elis med pajen och fikade. På kvällen var jag helt slut så det blev helt enkelt inte något bloggande för mig igår.
I morse åkte jag och Isabella till Maxi för att handla lite, det blev absolut ingen storhandling eftersom vi åker till Göteborg på torsdag. Åhh va vi längtar!
I dag är det en gråmulen dag här med lite regnskurar men nu verkar det som att det sken upp igen och ska vi ge oss iväg och möta upp Elis och hans föräldrar för att leka lite i en lekpark tillsammans.
Hoppas ni har en bra tisdag!

Helgens läckerheter från naturen: Fläder, jordgubbar, några små gula kantareller & rabarber
Min saft & min sylt som jag kokade igår

Kram å Hej

           

Leave a comment

Your email address will not be published.