Fullspäckad onsdag

I dag har vi varit 1 timme på Isabellas dagis och fått lite information och alla barnen fick träffas. Isabella tyckte att det var lite spännande! Dagiset verkar helt okej. Tre härliga fröknar, en fin utegård, en massa roliga leksaker, ett vattenrum där barnen kan plaska, bada och ösa (tyvärr är rummet avstängt nu pga av risk för svininfluensan) Dagiset har en egen kokerska som lagar den mesta maten från grunden och använder så mycket ekologiska råvaror som möjligt. Varje dag i alla väder går dom ut och leker så jag tror att det kommer att bli kanon att Isabella går där. I morgon börjar vi med första inskolningsdagen och jag och Isabella ska vara där mellan 9-14, jag kände mig bara helt slut efter en timme idag HaHa! Men det ska nog gå alla tiders.
På eftermiddagen kom Sofi och Elis hit och lekte och dom stannade även på middag vilket var mysigt. Dom var också pappalösa i familjen idag så det var kul med lite sällskap. Isabella somnade som en stock vid nattningen ikväll vilket känns skönt inför den stora dagen imorgon.
Hoppas ni också har haft en bra onsdag!


Isabella väntade ivrigt nere vid porten för att åka till dagis idag sedan dog kamerans bartteri så jag kan inte bjuda på fler bilder men kanske imorgon! (ursäkta blixten)


Isabella med sin kanin innan läggdags ikväll.
Hon är redo för en heldag på dagis med mamsen imorgon

Kram å Hej

             

Leave a comment

Your email address will not be published.