Sista veckan…


Jaha då var det sista veckan att njuta av mammaledigheten tillsammans med Isabella! Nästa vecka börjar lillskruttan med inskolning på dagis och veckan därpå börjar jag att jobba igen. Hua! Vi ska verkligen njuta denna vecka men jag antar att den kommer att vara fulltecknad och springa iväg som alla tidigare veckor har gjort! 🙂 Usch tänk att Isabella blivit så stor och ska börja på dagis. Jag kan inte fatta att hon snart är 2 år, vart tog tiden egentligen vägen? Denna vecka ska vi försöka att komma in i dom rutiner som ska gälla framöver. Imorse tittade vi på Postis Per som vi inte gjort sedan i våras så då började det verkligen kännas att nu är det snart dags för vardagen igen…
Idag ska vi uträtta lite ärenden på förmiddagen annars har vi inte så mycket planer än. Vädret känns inge vidare idag men det kan ju ändras.
Hoppas ni får en bra start på den nya veckan!

Kram å Hej

            

Leave a comment

Your email address will not be published.