Tisdag på leksaksaffären & Ikea

I dag är det andra dagen för Tjorven på inskolningen och det går kanon, som förväntat 🙂 Vi övriga i familjen AnderssonLindström har varit en sväng till Toysrus och handlat presenter till kusinerna som vi ska fira på lördag. Isabella hade som vanligt superduperkul inne i den stora leksaksaffären och det var en massa skrik när vi skulle lämna affären. Vi tittade även efter lite som kanske ska få stå med på Isabellas önskelista till två årsdagen oktober. Sedan tog vi en tur över till Ikea och Isabella åt dom obligatoriska köttbullarna och lekte en massa. När Isabella skulle vila middag gick jag och G en sväng och tittade på lite saker som vi skulle. I  kväll jobbar G och vi brudar ska mysa. I morgon är det infomöte på Isabellas dagis, det ska bli spännande. Tänk att det är sista mammalediga veckan för mig, hua nästa vecka ska jag börja jobba igen fast bara 75% 🙂
Hoppas ni haft en bra tisdag!


Det blev mycket bus runt om i affärerna idag
Isabella shoppade en egen mjukis-Tjorven idag som hon släpade runt på hela Ikea

Isabellas nya matta

Nya mjukis-Tjorven hemma i sängen

Kram å Hej

            

Leave a comment

Your email address will not be published.