MysPys

Ja igår kväll var jag så väldans trött och frusen så det blev tidigt ner i sängen. Tjorven var inte sen att följa efter och var på riktigt myspyshumör. Så det blev myspys i sängen med Efterlyst på Tv:n och en Elletidning som jag inte hunnit läsa ordentligt och självklart datorn också med några bloggar. Det värsta av allt var ju att innan det var dags att släcka och snussa på kudden så var jag ju tvungen att gå ut och nattkissa Tjorven. Fy sjutton va kallt och urrigt det var, men eftersom utgången gick snabbt så var det fortfarande varmt under täcket när vi kom in igen 🙂 I morgon ska Tjorven få följa med mig till jobbet och ligga här och snarka med oss, det kommer hon nog att gilla!
Ikväll är G hemma men nu först efter jobb och dagis ska vi till Sofi och Elis som bjuder på middag och bus. Trevligt Trevligt! Hoppas ni får en bra torsdag!


Kram å Hej

             

Leave a comment

Your email address will not be published.