Nästan friska igen…

Idag har Isabella mått mycket bättre, nästintill helt feberfri. Istället har jag känt mig lite risig idag men men..Rätt konstigt det här tycker jag för vi hade precis samma sak i juni och för några veckor sedan och nu igen bara feber 1 dag och sedan är det typ klart. Vi har tagit det lugnt hela dagen eller ja så lugnt man nu tar det med en snart två åring som far fram 🙂 Jag och Isabella tog en promenad med vagnen efter lunchen i det soliga vädret för att hon skulle sova och mitt dåliga samvete ekade i mitt huvud. Bra två flugor i en smäll dvs motion och liten sover middag. Men halvvägs bort på min runda började jag att må jätte jätte dåligt, kändes som att jag fick en liten panikångestattack. Har fått det två gånger tidigare i mitt liv och det var 2005 och då mådde jag som sämst. Som tur var G fortfarande hemma så han kom och hämtade oss med bilen nere vid Liljeholmskajen. Typiskt nog så hade Isabella totalvägrat att somna i vagnen men självklart så somnade under dom 5 minuter som vi väntade på att G skulle komma. Hemma ville hon inte somna om så hon sov i princip ingen middag idag men hon utan problem vid nattningen nu ikväll. Själv mår jag mycket bättre för jag hann vila en stund innan G åkte till jobbet. Men jag blir så arg för jag borde inte må så nu, visst är det lite mycket omkring mig just nu men ändå inte. Absolut inte tillräckligt mycket för att få en sådan ångestattack. Jag har jobbat min första vecka och den har gått super och det har känts bra. Inskolningen med Isabella går ju också lysande och i veckan fick vi positiva besked om den evntuella ombildningen av vår lägenhet. Jag fattar ingenting! Men det är väl inte meningen att man ska det alla gånger!
I dag var vi ute en sväng till lekparken och busade annars har vi mest läst böcker, lagt pussel, badat badkar och ätit pannkakor med glass. Ja man får äta det när man är sjuk och det är lördag, men jag undrar vart de ekande ljudet av mitt dåliga samvete befann sig just då 🙂
Imorgon är G ledig och vi får se vad vi hittar på, vi har lite ärenden som vi skulle behöva uträtta som tex köpa ett par extra gummistövlar till Isabella så att vi slipper släpa till och från dagis. Men vi får se hur formen är på oss imorgon. Hoppas ni har en bra helg med en massa roligheter!


Isabella tyckte att det fanns alldeles för mycket intressant att titta på istället för att sova middag i vagnen

Tydligen skulle även bilen åka rutschkana idag

På vägen hem från lekparken vägrade den lilla damen att ha på sig sin jacka/tröja,

tur att det var bra väder idag.

Kram å Hej

Leave a comment

Your email address will not be published.