Ny vecka igen

Ja då var det en ny vecka igen och nya tag. Isabella gick sin första provdag på dagis idag, 9-14. Det hade gått bra förutom att hon hade varit lite ledsen efter vilan! Idag var min första dag att hämta henne på dagis och hon satt och gungade på en sådan som brukar se ut som en häst eller som en elefant (denna är gjord för två så den är inte formad som ett djur) Hon sken upp när hon såg mig men fortsatte att gunga och när jag frågade om vi skulle gå hem sa hon glatt Näej! Men när jag berättade att jag hade cykeln med mig och att vi skulle cykla hem då sa hon hejdå till fröken och gick före mig ut. Hon gick och små pratade med mig, som att hon berättade om dagen och hon hittade ut genom dörrar och korridorer själv och då insåg jag att min lilla bebis inte är någon liten bebis längre! Hon börjar ju att bli stora tjejen!! Själv har jag på morgonen cyklat in till Sös och lämnat lite prover och gjort ett cellprov, så det blev inte många timmar för mig på jobbet idag. Men det är ju alltid skönt att börja veckan lite lugnt. Idag jobbar G långpass så Tjorven fick finna sig i att promenera hem från dagis även idag. Eller så var det helt enkelt jag och Isabella som fick finna oss i att promenera sakta hem 🙂 Ikväll har vi busat och myst en massa och Isabella somnade på två röda vid nattningen. Nu ska jag sätta mig och försöka att fixa ett collage med familj och släkt som Isabella ska ha på dagis. Hoppas ni har haft en bra start på den nya veckan!

Ser ut som hon hårdtränar genom att sitta på en pilatesboll och dra med ett gummiband! 🙂

Isabella pysslar och stoppar om sin lilla nalle

Kram å Hej


Leave a comment

Your email address will not be published.