Vår tisdag

Isabella sov hela natten i sin säng och det var länge sedan hon gjorde det så det var kanon! Sedan började vi morgonen med lite Playhouse Disney och frukost. I morse åkte både jag och G och lämnade Tjorven och Isabella på dagis. Det var första gången som jag lämnade Isabella och det kändes i mammahjärtat men G sa att det var bland dom bästa lämningen hitills. På jobbet var jag på en självskyddsutbildning men det gick ju inge vidare eftersom jag hade så förbannat ont i nacken. Det är mycket mycket bättre idag men fortfarande en fruktansvärd värk men imorgon mår jag nog tipptopp igen! Efter jobbet åkte jag och hämtade Isabella och vi lyxade till det genom att köpa varsin glass och sedan satt vi på en bänk i en lekpark i den härliga solen och njöt! Sedan blev det en massa lek och bus i parken innan vi hämtade Tjorven. Efter middagen cyklade vi till Coop och handlade. Isabella har pekat på varenda cykel och tjatat om att hon ville att vi skulle ut och cykla så vi tog en liten tur. Nu sover liten sött och G kom precis hem efter bomötet som gått okej. En sjuk grej, igår kväll kollade jag och G på en gammal goding nämligen Dirty Dancing och vi började disskutera om Patrick Swayze fortfarande levde osv. Så imorse läser vi att han dött i natt! Usch!
Hoppas ni haft en bra torsdag!


Isabella påväg till dagis imorse. Hon skulle absolut ha sin röd/vit randiga tröja, rosarandiga mössa,
rosa grodklänningen, randiga tightsen och sandaler på sig.
Jag hade en liten annan åsikt men men hon var så söt som vanligt ändå!

Idag i lekparken i sköna solen. Hade bara mobilen som kamera idag så bilderna blev väl lite sådär men men det är väl kanske inte kamerans fel för att en annan tycker att man ser förskräcklig ut HaHa!!

Isabella är ju lika sockersöt som vanligt!

Kram å Hej

Leave a comment

Your email address will not be published.