Baka pizza

I dag gjorde vi hemmagjord pizza till middag, det blev super gott! Det var första gången som vi gjorde pizza på vår ungssten och det blev verkligen mycket godare än när man gör på en  vanlig plåt. Bakstenen har G fått i födelsedagspresent i våras och den är köpt i Saltå Kvarns lilla butik. Kan verkligen rekommenderas till er som bkar mycket bröd eller vill göra goda pizzor.
Alla tre gjorde sin egna pizza med det man ville ha på. Isabella åt upp all annanas innan den kom på pizzorna så det var bara att öppna upp en ny burk 🙂
Jag har även i dag gjort plättar till mellis och samtidigt till kalaset på lördag till småttingarna som kommer och som inte äter socker. Det blev även några burkar äppelmos och blåbärsmuffins. Skönt nu är det mesta förberett inför Isabellas 2 års kalas på lördag! Jag säger det igen, visst är det godast med färskt fikabröd men tiden räcker inte till och man får vara glad att allt är hemmagjort i allafall. Jag hoppas att alla kalasgäster tar på sig den stora fikamagen på lördag med plats för massor av smaskens!

Pizza

Ena pizzan på stenen i ugnen

Hela familjen gjorde pizza till middag

Mitt äppelmos

Isabella hjälpte självklart till, här sätter hon muffinsformarna på plats

Mina blåbärsmuffins

 

 

Kram å Hej

 

Leave a comment

Your email address will not be published.