Big news – Isabella ska bli storasyster!

Jajamensan helt oplanerat (igen) har jag blivit gravid. Även om det var helt oplanerat och fel tid så var G och jag helt överens om att behålla det lilla livet. Vi tror att vi går in i vecka 15 nu och beräknat så tittar den lille ut i april men vi är väldigt osäkra på den saken… Vi får inte riktigt i hop allt om vi säger så…i allafall inte enligt vad vi har lärt oss på sexualkunskapen och om kvinnans kropp 🙂 Hur som helst så visar det sig när vi ska på ultraljud den 11 november, spännande!
Och att Isabella ska bli storasyster känns ju också jätte spännande!
Så nu vet ni det, det hör i hop lite med att jag mått så dåligt nu under hösten. Något positivt i allt elände.

Med Isabella inne i magen i vecka 18

Kram å Hej

              

Leave a comment

Your email address will not be published.