En tur i Liljeholmens galleria

I eftermiddags mötte jag och Isabella upp Sofi och Elis för en premiärtur inne i den nyöppnade gallerian i Liljeholmen. Det var mycket folk men det hade vi räknat med. Vad vi inte räknat med var att brandlarmet gick och alla fick lämna gallerian eller ja dom som var rädda om sina liv. Många struntade ju totalt i det och visst var det falskt men men…
Isabella och Elis var så söta och höll varandra i handen och gick och tittade i butikerna. Inne på Sisters dansade dom jätte sött med varandra medans jag stod i provrummet. Dom skrattade och skulle också hela tiden härma varandra, Sötnosar! Isabella avslutade tyvärr vår tur med ett rejält utbrott för att hon inte fick fortsätta att sitta i Elis vagn som hon fick prova. Som tur var så gick hennes fruktansvärda humör över så fort vi kom ut och var på väg till tunnelbanan. Det blev inte så mycket shoppat för oss men Elis köpte en skjorta som han ska ha på Isabellas kalas på lördag.

Sötnosarna håller varandra i handen. Isabella höll duktigt i Elis vagn

Lite suddig men ändå helt underbar när dom små kollade in butikerna

En till underbar men suddig bild på dom här dansande sötnosarna.

Bilden är snodd från Sofi

 

 

Kram å Hej

 

Leave a comment

Your email address will not be published.