Ett besök på Ikea

I dag efter jobb och dagis åkte jag och Isabella till Ikea, lite senare kom Jennie dit och vi åt dom obligatoriska köttbullarna till middag. Det blev många timmar i dag för mig och Isabella på Ikea men vi hade roligt i lekhörnorna och det finns ju massor att titta på och handla… 🙂 Vi var inte hemma igen förrän vid kl sju då Isabella vanligtvis går och lägger sig så det blev direkt på med pyjamasen, borsta tänder och göra välling. Men när vi var klara så var klockan tjugo över och halv åtta började Postkodsmiljonären där min vän och fd kollega Micke satt i heta stolen och det ville jag ju absolut inte missa. Så med lite dåligt samvete fick Isabella till sin stora förtjusning vara uppe till åtta!! Nu sover hon sött på kudden. Förhoppningsvis försöker hon inte med att vi ska gå upp kl 5.20 i morgonbitti som hon försökt med sedan vi vred klockan i helgen, men jag har lyckats få henne att somna om 1 timma hittills. Ett knasigt påhitt det där med att vrida klockan!!!
Nu ska jag titta vidare på Tv:n i min ensamhet innan kudden kallar även på mig.
Hoppas ni haft en bra onsdag.
Bjuder på några dåliga mobilbilder från vårt besök på Ikea i dag.

Isabella busar med Jennie

Lek och bus i massor i dom olika lekhörnorna

Håller duktigt i sig när vi åkte hiss

Håller duktigt i vagnen

Fick stå en stund i kundvagnen och hålla i sig, det var uppskattat!

Redo för att åka hem och sova

 

 

Kram å Hej

Leave a comment

Your email address will not be published.