Kvällsfika & ny frisyr

Efter middagen tog jag och Isabella tunnelbanan och hälsade på Jennie. Vi tog med oss några av våra bullar och fikade lite. Jennie var snäll och klippte Isabellas lugg som blivit lång och hängde irriterat i hennes ögon. Vi fick muta henne lite annars satt hon inte stilla och lät Jennie klippa i hennes hår. Hon fick en väldigt kort lugg men det var väl lika bra och hon blev jätte söt. Isabella busade omkring hemnma hos Jennie men sedan gick hon och satte på sig stövlarna och ytterkläderna så det var bara för mig att resa på mig och åka hem. Men det var ju faktiskt dags så hon hade helt rätt för hon kom ändå 20 minuter senare i säng i kväll. Det gör inte så mycket för i morgon är Isabella och jag lediga och det är så skönt att det redan är helg för oss. I morgon kommer Isabellas mormor och vi ska gå på Underbara barn-mässan, det ska bli kul. På söndag ska vi på något ännu roligare nämligen på Mora träsk!! 🙂 Vi längtar redan!
Nu har det gått 1 vecka utan vår lilla Tjorven och fy vad vi saknar henne!!! I går skar det i mig så fruktansvärt när Isabella försökte mata Tjorven under bordet och ropade flera gånger på henne. Isabella nöjde ju sig med att Tjorven inte kom efter fjärde ropet men inom mig gjorde det så ont! Det är sjukt vad jag saknar henne och skulle kunna göra vad som helst för att få ha henne här igen!
Hoppas er torsdag varit bra!

I dag hämatde jag en busig tjej på dagis som precis imponerat fröknarna genom att ha ätit 3 stycken pannkakor till mellis. Isabella hade tom ätit upp en halv pannakak som ett annat barn lämnat kvar. Ja det kan bara vara mitt barn det ha ha!!

Lyx, det är inte varje kväll man får åka och hälsa på hos tant-Jennie och fika på smaskens.

Isabella skulle självklart sitta på ett eget säte på tunnelbanan hem

Här ser ni henne i sin nya frilla 🙂

 

 

Kram å Hej

 

Leave a comment

Your email address will not be published.