Namnsdagsbarnet har fått feber

I dag är det Isabellas namnsdag och på dagis bjöd hon på glass eftersom hon fyllt 2 i veckan. Barnen sjöng för henne eller ja delar av barnaskaran 🙂 Dom var så söta och glassen var ju inte helt oväntat uppskattad. Jag jobbade min sista dag i Söderort i dag med blandade känslor. På eftermiddagen fick jag liv i bilen, jippie! Isabella fick följa med till mitt jobb en sväng efter dagis för att hjälpa mig med att röja bland dom sista papperna och annat som behövde göras innan jag slutade. Isabella charmade som vanligt flera kollegor i huset. När vi kom hem var Isabella jätte trött och efter en stund var hon bränhet av feber, stackaren. Det var bara vila i min famn som gällde och nu sover hon sött i vår säng efter lite alvedon och välling. Hoppas hon mår prima liv i morgon.
Nu ska jag och G kolla på film men det blir en tidig sänggång efter så många förlorade sovtimmar dennna vecka. Dessutom vet vi ju inte hur denna natt blir eftersom Isabella är sjuk.
Trevlig helg allesammans!

En febrig Isabella, utslagen i vår säng. Håll tummarna för att hon mår bra i morgon.

 

 

Kram å Hej

 

Leave a comment

Your email address will not be published.