Tjorven i en annan form…

Idag ringde dom från djursjukhuset och vi har fått hämta hem vår älskade Tjorven fast i en liten annan form än vad vi är vana vid, dvs i en träurna. Usch vad ont det gör i oss, vi saknar henne så fruktansvärt mycket! Det är obeskrivligt! Tjorven ska få ligga i djurminneslunden i Vinterviken vilket känns jätte bra. I Vinterviken har vi varit på många promenader genom åren och Tjorven älskade att gå där. Så det är nästa sak att ta tag i nu. Igår skickade vi in dom (förhoppningsvis) sista papprena till försäkringsbolaget och idag har G varit stark och rensat lite bland hennes saker, lite får vara kvar ett tag till…Allt får ta sin tid!
Ett nytt liv, en helt ny värld har börjat för oss nu när Tjorven inte längre finns hos oss. Bara en sådan sak som att vi härom dagen hittade ost på golvet är helt nytt för oss. Tjorven har alltid varit vår perfekta dammsugare och vi har aldrig sedan hon kom till oss haft matrester på golvet.
Nu när det är så tyst här hemma så har vi även upptäckt en massa ljud som vi aldrig hört förrut från tex rör, ledningar och grannar mm.
Det känns så konstigt att tänka på att hon aldrig mer kommer att finnas här, vi kommer aldrig mer att träffa vår lilla snarkande korv! Jag önskar att jag hade en tro om vad som händer efter döden för att jag tror att det skulle vara så mycket enklare att sörja. Men jag vet inte vad jag tror händer när man dött, ena dagen kan jag tänka en sak och nästa dag en annan. Ibland önskar jag bara att jag trodde på gud och gick till kyrkan på söndagar…. Just nu känns allt väldigt jobbigt och jag mår verkligen uruselt. Det har varit lite för mycket för mig på väldigt kort tid så nu gör jag allt för att dra mig uppåt igen. En dag i taget är vad som gäller för min del just nu! Idag har Isabella ropat några gånger på Tjorven eller “Dossa” som hon säger sedan i somras. Vad hon har fått “Dossa” i från har vi ingen aning för förut sa hon ju “Sorven”. Det gör ont i en när hon ropar men när hon märker att Tjorven inte kommer så säger hon nåt liknande med att hon inte kommer och sedan struntar hon som tur är i det och gör något annat.
I kväll har vi tänt ljus brevid Tjorven, hon får stå på byrån tills vi ordnat hennes plats i minneslunden, vilket inte ska ta allt för lång tid.
Ta hand om er!

 

 

Kram å Hej

 

Leave a comment

Your email address will not be published.