Ett glädjande besked…

Det blev JA i den slutgiltiga röstningen!!! Nu ska föreningen bara få in lite fler offerter från några olika banker till för att jämföra med, sedan är det klart!
Tänk att denna lägenhet som jag inte ens ville flytta in i från början och som jag vantrivts i under hela tiden men som jag ändå har överlevt 2 år i ska vi dessutom nu köpa!!! Sjukt! Tänk va ens liv är full av överraskningar 🙂
Alla som vill tapetsera, lägga golv eller göra något annat som behövs för att höja värdet är välkomna att hjälpa till!! Nu ska vi väl ändå kunna hitta något större boende till våren??? Det hoppas jag verkligen annars vet jag inte vad jag tar mig till… Någon som vill köpa vår lägenhet efter årsskiftet??? 🙂

Kram å Hej

           

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *