Isabellas nya klocka

Isabella är så stolt & glad över sin nya klocka (kocka)

I söndags köpte jag och G en leksaksklocka i trä till Isabella under tiden som hon sov i vagnen och vi slog i hjäl lite tid genom att gå en runda på stan innan kalaset. Vi tänkte att den där klockan skulle bli väldigt uppskattad och vad rätt vi hade, hon älskar sin nya klocka (kocka).
I eftermiddag och i kväll har Isabella och jag lekt och myst. Jag fick jätte ont i halsen i går kväll och jag mår inge vidare i dag så jag har gått på halvfart. Isabella och jag har målat, tittat på “Musses klubbhus”, haft en mysig picknick i hennes rum med katten, nallen, vovven, kaninen, den andra nallen och dockan. Det bjöds på prickikorvsmörgåsar med tomat och gurka på och kakor och mycket annat 🙂 Isabella fick den fina picknickkorgen från “Oskar & Ellen” i födelsdagspresent. Vi har även kammat och kollat in Isabellas hår för på torsdag har hon en klipptid inbokad efter dagis, spännande!
I morgon är Isabella och pappa G lediga och undrar vad dom ska hitta på….
Nu ska jag lägga mig med benen högt och läsa en massa tidningar och kataloger som dimper ner så här innan jul med julklappstips.
Hoppas er dag varit bra!

Kram å Hej

Leave a comment

Your email address will not be published.