Stora tjejen!

Isabella är ingen liten tjej längre. Det konstant bubblar ut ord ur hennes lilla mun numera. Det är så roligt att höra henne prata, föra konversationer och sjunga.
Kläder väljer hon själv och klär på sig även själv numera så mycket som det går. Knappar måste vi oftast hjälpa till med men bara efter att hon har försökt ett tag själv. Jag har sagt det förut men säger det igen, det är så fantastiskt att få vara förälder och följa med på den otroliga resan genom utvecklingen. Tänk vad lite det i bland behövs för att göra mamma stolt 🙂
Nu är det helg och det ska bli skönt! Här hemma har jag och Isabella gjort en smaskig fredagsmiddag och fredagsdansat som vi brukar. G jobbar tyvärr i kväll och jag ska snart kolla på en film och jag funderar på att poppa lite popcorn till…Hm, mums! Trevlig helg allesammans!!

Detta klädde Isabella på sig i dag. Jag blir lika stolt och glad varje gång som det hon väljer matchar 🙂

När vi kom hem satte hon på sig sina vita kalasskor.

 

Kram å Hej

Leave a comment

Your email address will not be published.