Nästas tur & sedan började det om????

Tack för era krya på er- kommentarer! 🙂
I går vaknade Isabella med feber och var mer eller mindre sänkt och sov massor hela dagen. Jag storstädade badrummet, tvättade och kände mig mycket bättre, bara lite rörig i magen. På eftermiddagen ringde G och sa att han mådde dåligt så vi fick åka och hämta honom på jobbet. Sen låg han i eländet under kvällen. Jag hade tänkt att gå till jobbet i dag och ville inte vara i näheten av honom så jag gick ner i källaren och hämtade upp extrasängen och jag campade inne brevid Isabellas säng. Fy vilken obekväm gästsäng vi har!! Tyvärr så fick jag tråkigt nog vakna av att min campingkompis kräktes ner hela sin säng mitt i natten. I dag har hon varit mycket piggare men nu i kväll kändes hon varm igen. Det blev inget jobb för mig i dag eftersom Isabella mådde dåligt, G kände sig inte fit for fight och jag är rädd för att bära på smitta.

I morgon, beroende på hur natten artar sig så är tanken att jag ska gå till jobbet och göra mitt besök hos barnmorskan på eftermiddagen som jag skulle ha gjort i måndags. G och Isabella är hemma och tar det lugnt.

Jag måste erkänna att jag inte får till min lilla/stora överraskning och det beror helt på typ mitt iq för jag fattar nada, håll ut kära läsare!! Jag lovar att överraskningen kommer inom kort!

Måste ju också berätta att vi nu fått papper om att från 22 februari blir vi bostadsrättsägare av vår lägenhet!!

Hoppas ni alla mår bra!!

Ja här hemma her det inte riktigt serverats gourmetmat dom senaste dagarna. Det blir mycket soppor (det varieras mellan blåbärssoppa, nyponsoppa och även varma koppen soppor), juice, gammelmormors smarriga skorpor, smörgåsrån… mm

Isabella har smakat en för henne ny välling som hon faktiskt har druckit av.

I kväll orkade vi laga en egen potatis- & purjolökssoppa som blev riktigt mumsig.


Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *