Shopping till parveln i magen

Under julledigheten köpte vi en säng till den lille parveln inne i magen. Det börjar ju faktiskt nämra sig med stormsteg tills att det är dags för parveln att titta ut i denna värld. Det blev en Leander-säng, dansk design precis likadan som Isabella redan har. Vi är så nöjda med just den sängen då den både är snygg och väldigt funktionell, så vi kan varmt rekommendera er alla en sådan. Tyvärr är det ganksa svårt att få tag på den på andrahandsmarknaden eftersom den inte funnits på marknaden i så jätte många år och man kan ju ha den i flera år då man även kan göra om den till en juniorsäng. Man får hugga direkt om man hittar den på annons. Efter att vi köpte Isabellas säng för två år sedan så har den även kommit i vitt vilket vi hellre skulle vilja ha men det är snyggare om dom har likadana om dom ev kommer att få dela rum i framtiden (man vet ju aldrig) och vi kan ju inte köpa två helt nya.
För att veta mer och för att se fler bilder besök http://leanderdesign.com/

Join the Conversation

1 Comment

  1. Wohoooo!!! Nu är den klaaaaaar! Eller ja, ska fixa det där längst ner “Next page” mm.. tycker inte riktigt att det passar in men det kan jag ordna senare, eller snart om jag orkar pallra mig upp på övervåningen. Haha!

    Hoppas du är nöjd!

    Kram

Leave a comment

Your email address will not be published.