Snurrigt värre

Jag trodde att jag hade stenkoll som vanligt och planerat allt perfekt med barnmorskebesök på måndagen och utvcklingssamtal på dagis på tisdagen och lagt upp planer och Isabellas dagistider efter det. Men i måndagsmorse insåg jag när jag öppnade almanackan att både bm-besöket och utvecklingssamtalet var på samma tid på tisdagen. Suck!

Ringde och försökte få till en ny tid med bm och fick tillslut en tid till idag kl 15.30 hos en kollega till min bm. Men i dag när Isabella och jag var på väg till besöket och vi var i mycket god tid ringde dom och frågade vart jag var någonstans… Jag tittade på klockan och sa men klockan är ju 15.00 och det är ju 30 minuter kvar… Dom hade bokat 14.30 istället och vem som snurrat till det förblir vi ovetande om (säkert jag)

Som tur var löste min barnmorska det med att ta emot mig en snabbis trots att hon skulle i väg på ett möte, skönt!!! Vi fick springa uppför backen till Sös och det gjorde att jag för första gången hade ett ganska bra blodtryck (har jätte jätte lågt annars) Jag hade ju inte vagnen med heller då jag trodde att det skulle vara smidigare utan.

Min barnmorska jobbar på förlossningen hela helgen så vi får se om vi ses där och att hon även får vara med vid denna bebisens resa ut till livet efter att hon följt oss i nästan 9 månader 🙂
Jag hoppas verkligen att jag får plats på Södra BB när det är dags.

Isabella var ju överlycklig för att hon fick åka tunnelbana och buss idag. En blå buss var mycket viktigt så det var ju tur att det var just det vi åkte.

Lite russin i väntan på att bussen ska komma
Isabella & kaninen tittar ut genom bussfönstret. Isabella tycker att det är så roligt och spännande att åka buss 🙂

Join the Conversation

1 Comment

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *