Tävla & vinn

Tävling hos
www.anderssonlindstrom.se
Vinn valfria varor för upp till 300 kronor hos
Ping Pong barnkläder

www.pingpongbarnklader.se


För att vara med & tävla så kopiera bild plus text högst upp & publicera i din blogg samt länka till mig & till PingPongbarnkläder.se.
Skriv sedan en kommentar här i detta inlägg där du berättar kort om dig själv & vad du skulle vilja läsa mer om i bloggen.

Tävlingen pågår fram till & med söndagen den 2/5-10 kl. 00.00.
Glöm inte att skriva din mailadress så att jag kan kontakta dig om det blir du som vinner.

Ni som inte har en blogg, maila om tävlingen till minst två stycken plus till mig på bloggen@anderssonlindstrom.se

Lycka till!


Join the Conversation

15 Comments

 1. det var nog någon form av sprucka små kärl efter hennes kräkning 🙁 har aldrig sett något liknande.. åh kul med tävling 🙂
  kram

 2. Hejsan! Jag ramlade in här av en slump. Kanonfin blogg!
  Jag vill absolut vara med och tävla. ^^

  Har länkat här:
  http://creyla.blogg.se/tavlingar/2010/april/tavling-pingpongbarnklader-25.html

  Jag är en bloggande småbarnsmamma till ett sjukt barn. Det jag finner intressant i en blogg är att man vågar bjuda på sig själv, gärna med personliga bidlinslag, fina shoppingtips, roliga recept, tips på läsvärda bloggar m.m m.m
  Har tittat runt här inne och tycker du har en riktigt fin blogg. Du kan vänta dig fler besök från mig i framtiden.

  Hoppas på tur! ♥

 3. Klart jag vill vara med och tävla!!!!

  Jag har länkat: http://www.sofis.se/2010/04/28/tavling-2/

  Och det jag vill läsa om i er blogg är såklart vad ni pysslar med om dagarna, jag är ju något nyfiken av mig, hrmm… Du vet ju vem jag är så det behöver jag väl inte skriva, hihi.

  PS. Tror de små Conversen postades till mig idag.. så kanske att jag tittar förbi på torsdag eller fredag och lämnar av dom?? Om jag hinner, vet inte om vi åker till stugan eller inte.

 4. Jag börja med att säga grattis! Vilken söt liten kille du fått! och vilket fint namn han har!

  Jag är en ensamstående mamma med 2 barn! jag studerar för att få ett bättre liv åt mig och mina pojkar, och det kan ibland vara väldigt svårt. Speciellt att få ekonomin att gå ihop, därför skulle jag verkligen bli superglad om jag vann lite till min yngsta!

  Jag tycker det är kul att läsa om arbetande mödrar och se hur de får vardagen att gå ihop! Det ser jag att du redaniver lite om , men jag skulle gärna läsa mer om det, speciellt kanske nu med den lilla nya, i förhållande till hur du tänker med att gå tillbaka på jobbet, och hur du har det med det, även om det ju självklart är ett tag tills dess!

 5. Hej! Såklart är jag med och tävlar 😉 Vem är jag? Angelica heter jag, 25 år fyllda, mamma till Ebba Bus 3 år, sambo med Eric 26år, relativt nyinflyttade i vårt hus 🙂 Pluggar till förskolelärare på distans, har snart gjort 1 år (Bara 2½ år kvar!) Hmm, jag älskar ju din blogg som den är men jag skulle gärna vilja se mer av hur ni bor kanske 🙂
  Har länkat i min blogg: http://mideco.blogg.se/2010/april/tavling-hos-anderssonlindstrom.html KRAMAR

 6. Har länkat nu i min blogg 🙂 Klart man vill vara med!

  Jag är en gravid singelmamma (det låter det va…hmm…) som lever halvtid med min 2,5 årige Vilgot. Bebisen i magen ska komma i mitten av augusti är det tänkt. Jag jobbar som butikschef i en leksaksbutik.

  Ang vad jag vill läsa mer om i din blogg… jag tycker faktiskt att den är jättebra precis som den är! Blir alltid glad av att läsa om Isabella och er vardag! Nu när Oliver har kommit får ni mig att längta efter bebisen också. SOm du vet att jag behöver

 7. Självklart vill jag vara med och tävla:)jag har ju fölljt din blogg ett tag nu som du redan vet:)tycker din blogg är bra som den är du bjuder på dig själv och du skriver på ett roligt sätt i bland.Humor är ju viktigt mitt i allt kaos med två små kram kram

 8. Hallå där, här skall det tävlas! 🙂
  Kan ju avslöja att du hittar min länk här: http://nilssonpettersson.blogg.se/tavlingsblogg/2010/april/pingpongbarnklader-25-anderssonlindstrom.html

  Om mig själv: Jag är Annika, en 26årig tös från Skövdetrakten! Kommer från Jönköping från början men under ett par år flyttade jag både hit och dit i Sverige. Till slut hittade jag HIT, till denna lilla by. Här bor jag tillsammans med sambo och tre barn. En av pojkarna är sambons sen förut, en är min sen förut (dom två är båda två sex år!) och sen har vi minstingen gemensamt. Lille Rasmus, som anlände 16 december 2009! 🙂
  Bor i hus, för tillfället mammaledig från… ja… ingenting!?
  Bloggar om våran vardag, shoppingtips, småbarnsliv, familjeliv, tävlingar och recensioner… ja vad som faller mig in. Försöker sätta in bilder varje dag också. Sen om viktminskningen från ca 75 kgs övervikt och ner till normalvikt! 🙂

  Det jag vill läsa om hos dig: Jag skulle inte säga nej till att läsa MASSOR om barnen, om både Isabella och Oliver! Massor massor massor. Jag får aldrig nog av att läsa om andras barn. Kanske mer om era senaste inköp osv.. 🙂 Sen ser jag fram emot att läsa mycket om barnens utveckling! 🙂
  Sen humor, det är jätteviktigt. Att skriva på ett roligt sätt!

  Kram Annika
  familjenpettersson@hotmail.se

 9. Jag vill vara med i tävlingen! =)

  Jag har precis funnit din blogg, men jag gillar när det är mycket bilder och när det handlar om det dagliga, men även om åsikter. Tycker din blogg är jätte fin!

  Jag är en 2-barns mamma på 24år, som pluggar till undersköterska och försöker få vardagen att gå ihop. Letar även lägenhet till oss, eftersom vi blev tvungna att flytta till min pappas hus pga att ekonomin inte gick ihop då. =)

  Har länkat här:
  http://zebramyran.blogg.se/tavlingar/2010/april/tavlar-pingpong-barnklader.html

  Mvh Alexandra

 10. Jag är med! Jag gillar att läsa om ert vardagsliv, ge gärna mer tips om hur ni får vardagen att gå ihop som tvåbarnsföräldrar 🙂

  Jag är 25 år. Fick en dotter i dec -09 och blev gravid (på Cerazette) igen och väntar nu andra barnet till dec -10 (antagligen, vet inte hur långt gången jag är…)

  Har länkat här:
  http://fladdortvl.blogspot.com/2010/04/2-maj_30.html

  KRAM Stina

 11. Hej hopp!

  Här är en mamma till en son på snart två år som bor ganska långt uppe i vårt land nämnligen Umeå 🙂
  Vad händer här då? Ja dagarna ägnas förstås åt sonen, jobbet som lärare och mina två flatcoated retriever som jag tävlar och tränar med bl a i agility.
  Sonen han är en lite “Emil i Lönneberga” blond och full i bus och massa påhitt.

  Vad gillar då jag att läsa om? JO jag vill gärna läsa om barnen och sen gillar jag recept särskilt middagsrecept då man ofta får torka och blir lite less på sin egen matlagning!

  Håller mina tummar nu!

  Erica

  här har jag bloggat:
  http://flatcoated.bloggagratis.se/2010/05/02/2916013-tavlar-om-klader-fran-pingpong-hos-anderssonlindstrom-avslutas-2-maj/

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *