Vår onsdag

Idag har Oliver fått en pappa juridiskt, G erkände och skrev under att han är pappa 🙂 Papprena till Skatteverket med hans namn är nu också inskickade så nu börjar det bli lite ordning på Olivers liv.

I eftermiddags kom Jeanette över på fika och hon hade fina presenter till barnen, tack! Det ska bli så spännande och se vad det är för en liten parvel som kommer att titta ut ur hennes mage i sommar. Isabella röjde järnet och gjorde allt för att stå i centrum. Men hon har varit duktig i dag och lagat mat, diskat och plockat undan efter sig. Tyvärr glömde hon sig innan nattningen i kväll, det är underbart när hon kan leka själv en stund men inte när det ser ut som ett bombnedslag efteråt, se bild nedan.

Vi lyckades med nattningen i kväll men Oliver sover fortfarande så han och jag är nog uppe mycket i natt… Jag har laddat med tidningar i köket, Mama, Vi föräldrar, Första året, Lokaltidningen Mitt i Söderort mfl. DN ringde och erbjöd ett kanonerbjudande som jag absolut inte kunde tacka nej till, så om några dagar har vi även DN att plöja igenom 🙂

I morgon och framöver fram till december vill jag slippa att se mer snö!! Det spelar ingen roll att den smälter när den når marken, nu får det vara nog!!

Bombnedslag AB
Picknick är en favorit just nu, i eftermiddags hade hon det även i köket…
Ja nattningen hade varit över snabbare om man sluppit städa i 100 år innan 🙂 Tur att Oliver sov som en stock i kväll.

Till lunch gjorde jag och Isabella hemmagjorda hamburgare, mums!

Min duktiga lilla hjälpreda hjälpte även glatt till med disken i dag

Join the Conversation

2 Comments

  1. Härligt med inne picknick då det snöar ute haha,ja du dessa leksaker kliver man på vissa nätter för att man inte alltid orkar städa efter dem hihi kram kram men det är bra med kreativa barn.

  2. Dom är allt bra att ha de små hjälpredorna 🙂

    Jobbigt att han är vaken så länge på nätterna lillkillen… du har ju Isabella på dagarna också.. Än så länge är det väl kanske svårt att “omvända” honom 🙂 De gör ju lite som de vill de där små.

    Skönt att nattning gick bättre även om du fick städa undan alla leksaker ni har.

    Kram

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *