Vårpromenad och en premiärtur

I dag efter lunchen tog jag och barnen en härlig promenadtur i vårsolen och såg vitsippor, tussilago, fjärilar och hummlor. Vi tog en premiärtur med syskonvagnen (Phil and teds Vibe) eftersom båda barnen skulle sova och herre gud vilken tur…. Jag känner att vi är tillbaka på ruta ett igen när det gäller syskonvagnarna. Min första tanke var bara “Snabbt hem och sätt ut vagnen på annons” men så insåg jag att jag inte har någon back up plan än. Visst det fanns både bra och dåliga saker med vagnen och det mesta kanske bara är en vanesak…

Jag sparkade i alla fall inte i med mina knän/ben där Oliver låg med huvudet som jag varit orolig för vilket var en bra sak. En annan bra sak var att sufletten gick att dra ner så Isabella inte behövde ha solen i ögonen. Men sedan tror jag att dom bra sakerna var slut….

Jag insåg att man är tvungen att ha en filt över handtaget för att skydda Oliver från blåst och sol, Isabella såg ut att vara för stor men det kanske blir bättre sedan när sommaren kommer och hon har mindre kläder på sig. Vagnen kändes lite stum och trög, jag är visserligen van vid ett barn i vår UJ-vagn som svänger hur lätt som helst. 5 ryggskott senare var vi i alla fall hemma och Isabella hade bara sovit max 10 minuter men hon sa att hon satt bra osv dessutom berodde det nog mest på att hon har fått en fruktansvärd hosta…. Men jag hade gärna velat att det gick att luta henne lite, lite mer.

Jag ska ge vagnen några försök till och se om jag vänjer mig. Jag skulle nog kunna ha 15 stycken olika vagnar pga vilket ändamål och i vissa fall bara för  snyggheten, det finns ju miljoner vagnar att välja på och alla har ju sina för- och nackdelar. För mina promenadrundor när barnen ska sova skulle jag tex kunna tänka mig en bred UJ men den vill jag inte ha när man ska in och shoppa.  Nå ja det löser sig väl…

Nu ser det ju ut som att Isabella sitter mer illa här på bilderna än vad hon faktiskt gjorde i verkligheten. Hon hasade lite för att hon ville kliva ur och leka i lekparken.

Join the Conversation

4 Comments

 1. Hmm, otur att det inte verkade vara “din” vagn. Hade hoppats på att du blivit glatt överraskad ändå, men men.. man kan väl inte få allt? Fast det verkade ändå som om det kunde bli lite bättre än så på din beskrivning.

  Är det skillnad på vanliga P&T och Vibe? Eller är det bara själva designen?

  Kram!

 2. Vi har en P&T Sport och jag känner mig inte heller helt nöjd med den. Den känns svårstyrd och väldigt instabil, som att köra omkring med ett torn som är på väg att välta.
  Precis som du hoppas jag på att jag snart vänjer mig vid vagnen.

 3. vi har en bred UJ vagn,som jag köpt av en jobbarkompis, så vill du får du/ni komma & prova den så slipper ni köpa en bara för o prova =0)….

 4. Hej!

  Har en vän som förra sommaren köpte samma vagn att ha som syskonvagn, hon var inte heller nöjd med den, den vart visserligen bättre när man kunde börja använda båda sittdelarna, men hon hade samma synpunkter som du hade. Och hon har nu sålt sin för att hitta en ny 😉

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *