Bus hos mormor

I dag åkte vi ner till min mamma och ska stanna till i morgon eller tills på söndag, vi får se…
Isabella har  i dag invigt mormors nya sandlåda och den verkade få godkänt. Vi var i väg en sväng och handlade lite blommor och kryddor som vi ska ha på vår balkong. Åhh jag älskar blommor och hade svårt att välja och har nu köpt för mycket och ändå inte det jag skulle ha så vi kommer väl inte att få plats att sitta på balkongen 🙂 Fast när ska vi ha tid med det då?! HaHa!!

I morgon ska vi till gammelmormor och äta lunch och jag ska mala lite av vårt lammkött till lammfärs i hennes köttkvarn eftersom jag inte äger någon själv.

Trevlig helg allesammans!

Join the Conversation

3 Comments

  1. Vad fina blommor du har handlat!Roligt att plantera och göra fint!Hoppas ni får den riktigt mysig helg tillsammans nere hos mammsen!
    Hälsa dem från mej!

    Massa kramar!!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *